Kezdőlap

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon hozzátartozóknak, családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért temetkezési szolgáltatás illetve hamvasztási szolgáltatás igénybevétele tárgyában.
Megpróbáljuk részletesen ismertetni azokat a fontos körülményeket és kegyeleti szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek egy méltó koporsós temetés vagy hamvasztásos szertartás megszervezéséhez. Nap, mint nap sokan keresik fel honlapunkat temetési árajánlat kérés céljából, hiszen a temetkezéssel, hamvasztással kapcsolatos gyakorlati teendők bonyolult rendszerét nem mindenki ismeri.

Ha okostelefonról böngészett a telefonszámra kattintva azonnal hívhat minket

Hívjon most! 06 20/923-0769


Erre a feladatra Önnek cégünk nyújt megoldást! Önnek nem szükséges ismernie a temetés vagy hamvasztás megszervezésével kapcsolatban felmerülő hivatali és temetkezési tennivalókat, mi elintézzük Ön helyett!

Biztosak vagyunk benne, hogy minden felvetődő kérdésére tudunk megfelelő választ adni, illetve minden elképzelését meg tudjuk valósítani. Cégünknél nincs egyedi kedvezményrendszer, mivel azt az elvet valljuk, hogy minden leendő és meglévő ügyfelünknek a lehető legkedvezőbb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Kérem addig is keressen az alábbi telefonszámok egyikén.

Gyenesdiás, Csillag utca 11.

Répcelak, Petőfi Sándor út  46.

Telefon: 06 20 923-0769, 06 30/552-8017

Exit mobile version